Vse za vaš dom

lagea@lagea.si
07 499 47 76

LEŽIŠČA IZ PENE IN SPOMINSKE PENE

AQUATECH je registrirana blagovna znamka inovativnih ležišč, narejenih iz pene.
Uporaba vode v proizvodnem procesu zagotavlja nastanek milijonov luknjic skozi katere kroži zrak in s tem preprečuje zadrževanje vlage v jedru vašega ležišča. Vsako jedro je v proizvodnji obdelano s posebnim manganovim postopkom, ki še dodatno odpre naravno oblikovano satovje v strukturi pene in dodatno poveča zračno pretočnost, mehkobo in elastičnost jedra iz pene za spanje, s čimer je pri počitku in spanju zagotavljen maksimalni ergonomični učinek.


SPOMINSKA PENA

Spominska pena je material z visoko specifično gostoto, ki ga je NASA razvila za uporabo astronavtom in ima to unikatno lastnost, da po površini enakomerno porazdeli velike pritiske. Spominska pena reagira na toploto in je pri nižjih temperaturah trša, pri višjih pa mehkejša. S prilagajanjem telesni temperaturi našemu telesu zagotavlja podporo v hrbteničnem delu in posledično pospešuje prekrvavitev.

Ležišča iz spominske pene priporočamo ljudem, ki imajo težave z alergijami. Ležišča, ki imajo vgrajeno spominsko peno, so priporočljiva za astmatike in alergike, saj gre za material, ki je antibakteriološko obdelan za preprečevanje nastanka plesni in mikroorganizmov.


STANDARD

VENUS

HARMONIJA MEMORY

MEMOS

KIM

TOPAZ

PARIZ PLUS

ONIKS

BIO MAGNETIC

MEMORY TOP

KUSCHELMED

KALTWASH

TITAN

OBIETTIVO SALUTE

BI-RELAX

MEDICOT DREAM

PE OPREMISIDOM
Cesta svobode 31, 8250 Brežice

 

Tel.: +386 (0)7 499 47 76

Fax: +386 (0)7 499 47 72

Email: lagea@lagea.si

Ostanite na tekočem.

Spremljajte naša obvestila.

Please let us know your email address.


S prijavo na enovice boste deležni obvestil o akcijah in popustih ter novostih pri podjetju Lagea.
© 2018 - Lagea d.o.o - Vse pravice pridržane. 5ka. Agencija