Vse za vaš dom

info@opremisidom.com
07 499 47 60

Viscoelastic pena zagotavlja razdelitev pritiska.

 

 

Lastnost Viscoelastic-a je, da se poda pod vplivom telesne toplote. Podlaga iz viskoelastične pene zagotavlja podporo v hrbteničnem delu in s tem pospešuje prekrvavitev. Viscoelastično ležišče v predelu, kjer so komolci in boki pomaga tako, da se zjutraj ne zbudite več preležani in po daljšem času tudi bolni.

 

 

Viscoelastic pena je odlična za tiste, ki trpijo za bolečinami v hrbtu.

 

Ležišča so bila preizkušena s strani ljudi, ki so zdravi in v dobri formi ter s strani ljudi, ki trpijo za bolečinami v hrbtenici ali zaradi slabe cirkulacije. V obeh situacijah se je ležišče dokazalo kot izredno kvaliteten produkt. V skupini, kjer so bili zdravi ljudje se je opazil napredek v kakovosti spanja. V skupini, kjer so ljudje, ki trpijo za bolečinami, se je zlasti pokazal napredek pri tistih, ki imajo probleme v hrbteničnem delu.

 

Poskusite tudi vi ...

 

     


Pritisni za kakšno sekundo s prsti na roko. Tisti del, na katerega ste pritiskali s prsti bo postal svetlejši za kakšno sekundo. To je znak za slabo cirkulacijo ob pritisku. Ista stvar se zgodi ponoči tistim delom telesa, ki so izpostavljeni pomanjkljivi posteljni površini.

PE OPREMISIDOM
Cesta svobode 31, 8250 Brežice

 

Tel.: +386 (0)7 499 47 60

Fax: +386 (0)7 499 47 62

Email: info@opremisidom.com

 

 

Ostanite na tekočem.

Spremljajte naša obvestila.

Please let us know your email address.


S prijavo na enovice boste deležni obvestil o akcijah in popustih ter novostih pri podjetju Lagea.
© 2020 - Lagea d.o.o - Vse pravice pridržane. 5ka. Agencija