Vse za vaš dom

lagea@lagea.si
07 499 47 76

Synchroflex® je posteljni pod iz bukovega vezanega lesa najvišje kakovosti, izdelan na osnovi visoko-tehnološkega sistema, realiziran in preizkušen. Gre za rezultat številnih raziskav na področju ergonomije. Danes predstavlja najnaprednejši sistem, zmožen zagotoviti maksimalen počitek. Uporablja se zelo sofisticirani gibalni mehanizem na celotni površini posteljnega poda. Ta sistem dovoljuje, da se dva vzmetna vložka gibata neodvisno eden od drugega. Delujeta na usklajen način tako, da, če je pritisk na sredini, delujeta oba, medtem, ko je pritisk na določeni strani, deluje samo vzmetni vložek pod pritiskom. (Synchroflex® sistem). Na takšen način nam posteljni pod ne daje občutka padca čez rob.

 

SYNCHROFLEX EFEKT - če je modul spuščen na eni strani, se celotna površina, ki jo zajema modul usklajeno spusti po celotni dolžini. Členki Synchroflex® sistema so izredno prožni in neodvisni. Izredno dobro se prilagajajo letvicam in so hkrati zaradi nenehnega pritiska telesa na ležišče tudi izredno gibljivi. Jeklene vzmeti, ki se lahko zamenjajo brez uporabe orodja, obstajajo v treh različnih trdotah ter z elastičnim spominom. Nastavijo se lahko tudi 40 mm visoko, tako so primerne za vse tipe ležišč.

 

 

Synchroflex® motorno letveno dno omogoča s 4 členki ter 5 samo-premikajočimi se deli, nastavljivost velikega števila različnih položajev. V kompletu se nahajajo nizko-napetostna motorna naprava, s katero je možno nastaviti vzglavje in vznožje po lastni izbiri. Izvedba Synchroflex posteljnega poda je fiksna.

 

DIMENZIJE:

80x190 cm, 80x200 cm, 90x190 cm, 90x200 cm.

PE OPREMISIDOM
Cesta svobode 31, 8250 Brežice

 

Tel.: +386 (0)7 499 47 76

Fax: +386 (0)7 499 47 72

Email: lagea@lagea.si

Ostanite na tekočem.

Spremljajte naša obvestila.

Please let us know your email address.


S prijavo na enovice boste deležni obvestil o akcijah in popustih ter novostih pri podjetju Lagea.
© 2018 - Lagea d.o.o - Vse pravice pridržane. 5ka. Agencija